Lien-en-Liza-in-Turkije.reismee.nl

leuke dagen

Hoi iedereen,

We hebben enkele fantastische dagen achter de rug, we hebben de mensen van ESN leren kennen, dat is het eramusprogramma. We hadden afgesproken voor de burgerking maar het was superdruk want het was zaterdagavond. We wisten dus wel niet hoe de mensen van de erasmusgroep eruit zagen dus was dat wel akward. Opeens komt er daar een gast en die zegt tegen ons: 'come on girls' ,goedgelovig haakt Lien haar arm daar in de arm van die gast en gingen we op stap, 5 minuten later vroegen we naar de ESN groep en guess what...die gast viel uit de lucht. We begonnen daar allebei te lachen en beseften dat dit gewoon een gast was die een oogje op Lien had( door hem Linda genoemd) . Uiteindelijk zijn we hem 'kwijtgeraakt'.

Ondanks we wel wat zenuwachtig waren hebben we echt heel leuke mensen leren kennen, de eerste avond was er een pre-meeting en leerden we iedereen beetje leren kennen. Die avond zijn we ook voor de eerste keer naar een club geweest en het was SUPER! Voor de mensen die me kennen zullen wel weten hoe ik me voelde als ik de reggae en balkan hoorde, ik was in de zevende hemel! We hebben ons echt heel goed geamuseerd!

De dag erna zijn we na een luie dag terug naar het erasmushuis geweest, waar er een hele leuke living is waar we kunnen zitten en iets drinken. Van daaruit waren we naar een café geweest waar er lifemuziek was, op zich was daar niets mis maar het was zo luid dat we elkaar niet echt konden spreken. Na wat schaamtelijke momenten in die bar ( een turks bloedmooi meisje probeerde met haar 'zangtalenten' één van onze eramusgasten te verleiden) zijn we terug naar het erasmushuis gegaan. We hadden terloops een paar rondtrekkende braziliaanse jongens leren kennen die uiteindelijk met ons meegegaan zijn. We kregen van hem een privéconcertje (zie facebook). Het was zo leuk, we waren daar met mensen met allerlei verschillende culturen, verschillende gedachten maar één iets was voor iedereen duidelijk: we zijn op erasmus en daar gingen we allemaal ten volle van genieten.

Vandaag zijn we nog met 2 slovaakse meisjes, die beide dokter studeren, een toertje in Istanbul city gaan maken, het was super gezellig. Weliswaar was de stad overladen met hartjes, rozen, lichtjes, romantische muziek en melige turken :) . Vanavond gaan we naar het erasmushuis ( met een leuke travestietenhuis ernaast, wel lieve 'vrouwen' trouwens) en hopen we dat we nog een onvergetelijke avond tegemoed gaan. Onze slogan is en blijft: You only go on eramus one time in your life! ( alé normaal gezien toch)

Groetjes,

Lien en Liza

Reacties

Reacties

Emilie

wou dat ik daar was. echt geniet er van chickies!! maar dat doen jullie zo te zien wel al :), luv from Belchika. xx

annelies

lien!!! het wordt tijd dat ge u pruik opzet he!! zomaar arm in arm met een vreemde turk ;)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!